: Απεικάσματα σκέψης: Μην μεγαλώνετε !!
Yπάρχει μια πικρή αλήθεια στη ζωή, που ανακάλυψα ταξιδεύοντας ανατολικά και δυτικά.

Οι μόνοι που πραγματικά πληγώνουμε είναι αυτοί που αγαπάμε περισσότερο. Κολακεύουμε όσους γνωρίζουμε ελάχιστα. Ευχαριστούμε τον περαστικό επισκέπτη. Ενώ χτυπάμε απερίσκεπτα όσους μας αγαπούν περισσότερο. 

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Μην μεγαλώνετε !!

Οι γονείς κάνουν ένα γενοκτονικό πόλεμο ενάντια στα ίδια τους τα παιδιά.
Η οικονομία δεν έχει καμιά δουλειά με τους νέους, δεν τους έχει ανάγκη. Όλα είναι ήδη θεμελιωμένα. Η ύπαρξή μας είναι έγκλημα.
Λογικά, το επόμενο βήμα που θα κάνουν είναι να μας σκοτώνουν. Έτσι λοιπόν, η Ελλάδα στέλνει τα παιδία της στην ανεργία και στο εξωτερικό.
Η ανεργία και το εκπαιδευτικό σύστημα είναι τα δύο βασικά μέτωπα όπου γίνετε ο γενοκτονικός πόλεμος της Ελλάδας ενάντια στους νέους της. Ακλουθούν τα ναρκωτικά, οι φυλακές και τα ψυχιατρεία.
Η Ελλάδα λέει: Η ιστορία τελείωσε. Προσαρμοστείτε. Ανακαλύψαμε το καλύτερο σύστημα στην ιστορία της ανθρωπότητας – να λοιπόν που είναι δικό σας. Τίποτ’ άλλο δεν είναι δυνατό γιατί ο άνθρωπος είναι εγωιστής, άπληστος, και κουβαλάει το στίγμα του Προπατορικού Αμαρτήματος. Αν δεν θέλουμε να προσαρμοστούμε, μας χώνουν στην ψειρού.
Αλλά για τις μάζες όλου του κόσμου, η ιστορία έχει μόλις αρχίσει. Κι εμείς, οι πιτσιρικάδες, θέλουμε να ξαναρχίσουμε, να τα ξαναφτιάξουμε όλα απ’ το τίποτα.
Θέλουμε να είμαστε ήρωες, σαν αυτούς που διαβάζουμε στα βιβλία της ιστορίας. Εμείς δεν ζήσαμε το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο, χάσαμε και την χούντα. Θα περάσουμε τη ζωή μας κάνοντας ευλαβικές γκριμάτσες και χαζεύοντας τηλεόραση;
Η κοινωνία που καταπνίγει τη διάθεση για περιπέτεια κάνει τον αφανισμό αυτής της κοινωνίας την μοναδική περιπέτεια.
Οι κοιλαράδες πολιτικοί βλέπουν τα παιδιά τους να γίνονται ηγέτες σε διαδηλώσεις . Τα παιδιά των επιχειρηματιών με τα πούρα τα βλέπουν να γίνονται έμποροι ναρκωτικών .
Ο πόλεμος ανάμερα στις γενιές διαπερνά τα ταξικά και φυλετικά όρια και φέρνει την επανάσταση μέσα σε κάθε σπίτι.
Το μήνυμά μας είναι : Μην μεγαλώνετε . Μεγαλώνω θα πει παρατάω τα όνειρα μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: