: Απεικάσματα σκέψης: Αίθουσα κινηματογράφου
Yπάρχει μια πικρή αλήθεια στη ζωή, που ανακάλυψα ταξιδεύοντας ανατολικά και δυτικά.

Οι μόνοι που πραγματικά πληγώνουμε είναι αυτοί που αγαπάμε περισσότερο. Κολακεύουμε όσους γνωρίζουμε ελάχιστα. Ευχαριστούμε τον περαστικό επισκέπτη. Ενώ χτυπάμε απερίσκεπτα όσους μας αγαπούν περισσότερο. 

Αίθουσα κινηματογράφου

The Soloist


Η αληθινή ιστορία του Ναθάνιελ Έιλερς, ενός άστεγου μουσικού από το Σκιντ Ρόου του Λος Άντζελες. Οι σχιζοφρενικές του τάσεις δεν θα τον σταματήσουν από το να ονειρεύεται πως θα κάνει το πρώτο του κονσέρτο στο Walt Disney Concert Hall.Ειναι μια κοινωνικη ταινια βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα. Περναει μερικα πολυ ωραια μηνυματα οι ερμηνειες των δυο πρωταγωνιστων είναι κορυφαίες.
MRs MIRACLE
Συντετριμμένος από τον θάνατο της γυναίκας του, ο Σεθ Γουέμπστερ προσπαθεί να βρει μία νταντά για τους μικρούς άτακτους γιους του, πράγμα που τελικά αποδεικνύεται κάτι πάρα πολύ δύσκολο, μέχρι που εμφανίζεται η κυρία Μίρακλ (θαύμα), μία συμπαθητική ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία θα γίνει γρήγορα η αναντικατάστατη νταντά, οικονόμος, φίλη, ακόμα και.. προξενήτρα.


Easy A 
Η Όλιβ λοιπόν δεν ψάχνει τον...Ποπάϊ αλλά μερικούς έξτρα πόντους δημοτικότητας. Έτσι σκαρφίζεται να στήσει μια ιστορία για έναν ντροπαλό γκέι συμμαθητή της, ώστε να υποτεθεί από όλους ότι ήταν ο πρώτος της στο κρεββάτι. Το πράγμα όμως δεν θα το αντιμετωπίσει όπως θα ήθελε το υπόλοιπο σχολείο, που θα της απονείμει το τίτλο της ειδικής στην αποπλάνηση. Και κάπου εδώ ο «αγώνας» της ΄Ολιβ αρχίζει για να αποδείξει ότι δεν είναι «ελέφαντας»..


The Social Network
Μια φθινοπωρινή βραδιά του 2003, ο φοιτητής του Χάρβαρντ και ιδιοφυΐα στις γλώσσες προγραμματισμού, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κάθεται στον υπολογιστή του και ξεκινά να δουλεύει πάνω σε μια καινούρια ιδέα. Σε μια έξαψη blogging και προγραμματισμού στο φοιτητικό του δωμάτιο, ο Μαρκ αρχίζει κάτι που σύντομα θα μετατραπεί σε ένα παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο και θα προκαλέσει επανάσταση στην επικοινωνία.
Love Finds A Home
Η Belinda άλλη μια φορά βρίσκεται αντιμέτωπη με αποφάσεις που πρέπει να πάρει για τη ζωή της που είναι πιο δύσκολες από πριν. Μια πολύ απροσδόκητη ευθύνη καθιστά την επιλογή της ακόμη πιο δύσκολη. Μέσα απο όλατα προβλήματα που αντιμετωπίζει θα συνειδητοποιήσει ότι μπορεί τελικά  να ισορροπήσει καριέρα και οικογένεια.


Viola Di Mare
Μεγαλώνοντας στην Σικελία, η επαναστατική Angela βρίσκει τον εαυτό της στενά συνδεδεμένο με την καλύτερη της φίλη, Σάρα. Η Στενή φιλία μετατρέπεται σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο και ο αυστηρός αυταρχικός πατέρας της απαιτεί αυτή η σχέση να σταματήσει αμέσως και να παντρευτεί έναν από τους εργαζομένους του. Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία, το Viola mare di, παρουσιάζει ένα μοναδικό πορτρέτο της οικογένειας, της κοινονίας και των ρόλων των φύλων σε ένα ιταλικό χωριό του 19ου αιώνα.