: Απεικάσματα σκέψης
Yπάρχει μια πικρή αλήθεια στη ζωή, που ανακάλυψα ταξιδεύοντας ανατολικά και δυτικά.

Οι μόνοι που πραγματικά πληγώνουμε είναι αυτοί που αγαπάμε περισσότερο. Κολακεύουμε όσους γνωρίζουμε ελάχιστα. Ευχαριστούμε τον περαστικό επισκέπτη. Ενώ χτυπάμε απερίσκεπτα όσους μας αγαπούν περισσότερο. 

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011


ΑΝΤΙ x ΛΟΓΟΥ #11



Νέο τεύχος του εξαιρετικού λογοτεχνικού περιοδικού "Αντί Χ Λόγου(αντί επιλόγου)από τα Ιωάννινα.

Το περιοδικό, κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία διανομής σε όλη την Ήπειρο και σε Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλο, Κοζάνη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, ενώ απέκτησε -επιτέλους- σημεία διανομής και στην Αθήνα.

Το περιοδικό επιμελείται, φροντίζει και εκδίδει ο Ευάγγελος Ευθυμίου, ενώ το εξώφυλλο αυτού του τεύχος δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Δημητρίου.





Στο τεύχος 11, λοιπόν, Σεπτεμβρίου 2011, σας περιμένουν τέσσερα διηγήματα, "Ο μονόΛογος της πεντάΧρονης" της Βασιλικής Νευροκοπλή, "Το παλτό" της Ευρυδίκης Αμανατίδου, "Επαναριθμόντας το τίποτα" του Ευάγγελου Ευθυμίου, "Πώς σκότωσα το μέλλον μου..." του Μιχάλη Πιτένη, ποίηση από τον Θοδωρή Βοριά και τον Άγγελο Μητσόπουλο και κείμενα των Νικόλαου Φωτιάδη, Άννας Νιαράκη, Άντρης Αντωνίου, Νικολέτας Δεληβογιατζή, Γιάννη Πλιώτα, Άγγελου Σαμιώτη, Ελένης Μπάρκα και Ιωάννας Σαμαρά.



Ξεφυλλίστε το "Αντί Χ Λόγου" εδώ ή ακολουθήστε τους συνδέσμους που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: